Så vart kan man hitta en riktigt bra bingobonus? Vad gör man för att verkligen hitta de allra bästa och utnyttja dem på bästa sätt? Detta tänkte vi berätta för dig nu, när man är ny på onlinebingo så kan det vara svårt att veta var man ska börja för att hitta bonus.

Ett sätt att hitta bra bingobonus på är att söka på sajter som listar sådana, det finns alltså hemsidor som recenserar bingosajter och listar dem efter hur bra bonus de har. På sådana sidor kan man även hitta bonus-länkar, dem fungerar så att du får en specialbonus för att du klickat dig dit genom en speciell sajt. På denna typ av sidor kan du alltid hitta bra bonus och om du inte har något emot att spela på flera olika bingosajter så är detta ett väldigt bra sätt att hitta bra bonus. Dessutom är det alltid nyttigt att läsa bingorecensioner så att man på förhand vet hur det fungerar med olika viktiga moment på en bingosajt. Där tar de upp saker som hur spelen är, hur bonussystemet fungerar och hur kundtjänst är till exempel.

Ett annat sätt att hitta bra bingobonus är dels att leta lite själv, då finns det en del saker man kan tänka på. Bland annat är det då bra att kolla kraven för omsättning. Det vill säga hur mycket du måste spela för att få plocka ut vinst på din bonus. En del kan se ut att ha bra bonus men när man sedan kollar omsättningskraven så är dem nästan helt orimliga. Då kommer du ju inte att ha särskilt stor nytta av bonusen i alla fall.

Här kommer några tips på sajter med riktigt bra bonus som vi gillar:

MariaBingo

Detta är en av de största och mest väletablerade bingosajterna på hela marknaden idag, här hittar du alltid bra bonus och massor av andra spelare att umgås med. Dem erbjuder inte bara bingo i högsta klass utan även en egen blogg, recept att byta och massor av nya vänner. Detta är en bingosajt att lita på.

MamaMia Bingo

Denna bingosajt har nästan alltid flera spännande och roliga erbjudanden och bonus. Det är lätt att förstå hur man spelar och du kan skaffa nya vänner från hela Skandinavien. Även här kan man skriva i gästböcker, skapa fotoalbum och mycket mer, det ger en skön helhetsupplevelse.

MinBingo – Roligare bingo!

MinBingos frontfigur är ingen mindre än den gamla programledaren för BingoLotto, Lasse Kronér. Denna bingosajt skiljer sig något från de andra på det sättet att du samtidigt som du spelar där, gör en god gärning. Det är nämligen så att de skänker en del av sin vinst till välgörande ändamål, läs mer om det på sajten.